divendres, 28 d’abril del 2017

DIA DE LA MISERICÒRDIA

Aquest curs, per primera vegada, hem celebrat el dia de la misericòrdia. Ens ha servit per recordar que la nostra escola la van fundar les germanes d'una congregació francesa anomenada "Germanes de la Misericòrdia de Moissac".

Per tal de veure i entendre una mica el que és la misericòrdia, hem anat a visitar el centre de Sant Pau. Allà el senyor Jaume ens ha explicat que allí es dediquen a fer formació amb les persones que ho necessiten. 
En tenen de dos tipus: una, adreçada als infants i els tallers que fan als adults. Fins i tot tenen una mena de guarderia per aquelles persones que hi van amb els seus nens petits.
Als nens als ajuden amb les tasques escolars que els costen més; també tenen algun equip de futbol. Els tallers són d'electricitat, perruqueria, cuina, també d'idioma pels nouvinguts...






Mentre esperàvem per entrar hem jugat a una pista que hi ha al costat.



Ens han explicat que tot això ho fan persones voluntàries que van a Càrites per ajudar a la gent més necessitada. De tornada, alguns nes i nenes deien que quan siguin grans ells també aniran a ajudar.

A la tarda hem fet la cursa solidària i els diners recollits els hi hem donat als representants de Càrites que han vingut a l'escola.
Hem començat ajudant a alguns nens/es de l'escola: els més grans han portat als més petits fins al parc.





Aquí teniu els que han arribat primer a la meta de Cicle Mitjà:


I després...tota la resta!










Moltes gràcies a totes les famílies per participar amb nosaltres!